این اشتباهات اثر ویتامین D را بیفایده میکنند!
مصرف مکملها تأثیر فراوانی را بر سلامت انسان دارد، اما این مسأله با اما و اگرهایی همراه است.
به گزارش منیبان و به نقل از پایگاه آمریکایی «Eat This, Not That» نوشت: شاید بر کسی اهمیت فراوان مصرف ویتامین D پنهان نباشد؛ اما رازی در این خصوص وجود دارد تا بتوانید از این مکمل قدرتمند به درستی بهرهمند شوید.
استفاده از مولتی ویتامین یا تعداد انگشتشماری از مکملها به شکل روزانه مانند یک پیروزی در حفظ و مراقبت از خود به نظر میرسد. این مسأله خصوصا زمانی که شما ویتامین D را به عنوان یک نوع رژیم غذایی به حساب آورید، درستتر به نظر خواهد رسید.
با این حال، یک متخصص تغذیه آمریکایی میگوید در صورتی که شما مکمل ویتامین D را با گروه مهمی از غذاها ترکیب نکنید، به احتمال زیاد قادر نخواهید بود تا بدن خود را برای جذب خواص گسترده این ویتامین فعال کنید.
اگر شما از کسپول ویتامین D برای رسیدن به میزان مصرف مورد نیاز خود بهره میبرید، این عاقلانه است؛ اما علم میگوید شما باید این کپسول را با چیز دیگری مصرف کنید.
به گفته این کارشناس تغذیه، یک کلید مهم در این زمینه، آن است که چربی که در کنار ویتامین D مصرف میکنید، باید چربی مفید باشد. او از روغن زیتون، آووکادو و کتان به عنوان نمونههایی از چربیهای سالم نام میبرد.
اما چه میزان چربی لازم است؟
یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ نشان داد که غذاهای حاوی حدود ۱۰ گرم چربی ممکن است جذب ایده آل ویتامین D را پشتیبانی کنند. پس چند برش ماهی قزل آلا دودی یا یک مشت کوچک آجیل یا یک قاشق غذاخوری کره آجیل طبیعی که در اسموتی صبح شما مخلوط شده باشد، میتواند مفید به نظر برسد.