این نان، بدترین نان است!
۴۰ سال پیش در ایران، ۴۰ درصد نانها سنگک و ۱۰ درصد مابقی آنها لواش بود ولی امروز این عدد معکوس شده است.
به گزارش منیبان به نقل از تسنیم، مدیر باشگاه هواداران نان کامل محمدرضا خواجه نیاز واقعی کشور به آرد را سالیانه ۸ میلیون تن دانست و اظهار کرد: این در حالی است که نیاز واقعی را ۱۰ میلیون اعلام کردهاند اما به طور مشخص ۲ میلیون تن از این آرد حیفومیل میشود و نانهای ماشینی عامل بیکاری کارگران نانواییها می داند.
وی ایجاد رقابت سالم بین نانوایان و تولید نان مرغوب را از مزایای اجتماعی این طرح دانست و اظهار کرد: افزایش تنوع نان در کشور و رقابت با کشورهای غربی که حدود ۳۰۰ مدل نان تولید میکنند، احیا نان سبوسدار با آرد کامل، پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی و تولید نان پرفیبر، کم نمک و کنترل رشد چاقی و دیابت در کشور از مزایای استفاده از آرد آزاد است.
این کارشناس وزارت بهداشت در خصوص تاثیر زیانده شدن نانواییها گفت: نانهای دستی بهتر از نانهای دستگاهی است و هر چه یک نانوائی زیانده شود، سراغ دستگاههای بیشتر برقی چون دستگاههای سه کاره میرود که در نتیجه باعث بیکاری سه کارگر نانوائی میشود.