ورم این قسمت های بدن نشانه دیابت است

دیابت از بیماری های شایع می باشد که می تواند با علائم متفاوتی در بدن ظاهر شود. اما آیا می دانستید که ورم برخی قسمت های بدن می تواند نشانه ای از دیابت باشد؟

پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، ورم در هر قسمت از بدن تجربه ای ناراحت کننده است. ورم ممکن است به دلیل یک آسیب دیدگی یا حتی پس از استفاده از یک غذای شور اتفاق بیفتد. بررسی های اخیر نشان می دهند که ورم در قسمت های خاصی از بدن می تواند نشانه ابتلا به دیابت باشد. این قسمت  را بخوانید تا متوجه شوید به ورم کدام نقاط از بدن باید توجه داشته باشید و هرکدام چه مفهومی دارد.

ورم در مچ پا، پا یا دست ها ورم دیابتی هستند

همیشه باید به قسمت های متورم بدن تان توجه داشته باشید زیرا بدن این گونه سعی دارد مشکلی را به شما بگوید. اما اگر مچ پا، پاها یا دستان شما متورم است، امکان دارد نشانه این باشد که مبتلا به دیابت هستید. این ورم که به علت تجمع مایعات در بدن است ، به ا دما معروف است.

دیابت شرایطی است که در آن بدن انسولین کافی تولید نمی کند، انسولین هورمونی است که توسط لوزالمعده ترشح می شود و باعث می شود سلول های شما قند را جذب کنند. بدون وجود مقدار مناسب انسولین در بدن، قند در جریان خون جمع می شود، که در صورت عدم درمان به مخاط رگ های خونی کوچک آسیب می رساند و باعث گردش خون ضعیف شده و در نهایت منجر به تجمع مایعات در قسمت های، مچ پا، پا یا دست ها خواهد شد.

علل دیگری نیز وجود دارد و ورمی که مربوط به ابتلا به دیابت است  را نشان می دهند. به عنوان مثال گردش خون ضعیف یکی از دلایل شایع ورم مربوط به دیابت است ، اما تنها دلیل آن نیست.

 طبق بررسی های اخیر، سایر فاکتورهای مشترک مرتبط با تورم در افراد دیابتی شامل چاقی، نارسایی وریدی، مشکلات قلبی، مشکلات کلیوی، سطح پایین پروتئین و عوارض جانبی دارو است. 

طبق تحقیقاتی که انجام شده، نارسایی وریدی هنگامی است که وریدهای پاهای شما باعث می شوند خون به قلب بازنگردد. با پزشک خود صحبت کنید تا متوجه شوید چه چیزی می تواند باعث ورم بدن شما شود و ایا امکان دارد به دیابت مبتلا باشید یا خیر.

مطالبی که با کلیک و ورود به آنها می توانید نشانه های کامل دیابت را بشناسید شامل: 

راهکارهایی برای کاهش ورم

گرچه بهتر است به پزشک مراجعه کنید، اما تعدادی راهکار وجود دارد که می توانید برای کاهش ورم بدن خود انجام دهید. بررسی های اخیر نشان می دهند که برای کاهش ورم قسمت آسیب دیده بدن، پوشیدن ساپورت یا جوراب، ورزش و پیروی از یک رژیم غذایی که دارای مقدار کمی سدیم باشد، موثر است. 

علاوه بر این، بهتر است که بدن خود را مرطوب نگه دارید، وزن خود را کاهش دهید، منیزیم مصرف کنید، ناحیه آسیب دیده را در حمام نمک اپسوم خیس کنید، روغن های ضروری را استفاده کنید و  هر چند ساعت یکبار، از جای خود بلند شوید و حرکت کنید.

در چه صورتی به پزشک مراجعه کنیم؟

اگر مچ پا، دست ها یا پاهای شما ورم دارند و نمی توانید ورم آن را کاهش دهید، باید به پزشک مراجعه کنید. حتی اگر ورم شما نشانه دیابت نباشد، ممکن است مسئله جدی تری وجود باشد. 

ورم در یک طرف بدن هم می تواند نشان دهنده ترومبوز ورید عمقی (DVT) باشد که باعث لخته شدن خون در یک یا چند رگ پای شما می شود که فورا نیاز به مراقبت پزشکی دارد. علت آن هر چه هست، حتما با پزشک مشورت کنید تا بتواند شما را درمان کند.


ت ت
کدخبر: 49524 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین