به هیچ وجه در این ساعات میوه نخورید!

میوه‌ها سرشاز از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند اما خوردن آن‌ها در ساعاتی از روز توصیه نمی‌شود.

به هیچ وجه در این ساعات میوه نخورید!
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان؛ درست همان‌طوری که زمان ایده‌آلی برای صرف وعده‌های غذایی وجود دارد، میوه‌ها نیز باید در زمان معینی مصرف شوند تا حداکثر مواد مغذی را از آن‌ها جذب کنید.

چرا میوه‌ها باید قبل از غروب خورشید مصرف شوند؟

طبق نظر مربی سبک زندگی و سلامتی، میوه‌ها باید قبل از غروب خورده شوند. همچنین این مربی نوشت که طبق طب آیورودا، خوردن میوه در عصر می‌تواند برنامه خواب را مختل کرده و روند هضم را با مشکل مواجه کند.

چنانچه می‌دانیم اکثر میوه‌ها کربوهیدرات‌های ساده هستند، به این معنی که می‌توان آن‌ها را تجزیه کرد. آن‌ها منبع عالی انرژی فوری هستند. در عین حال سطح قند خون را نیز افزایش می‌دهند. نزدیک‌بودن مصرف آن‌ها به زمان خواب ممکن است به دلیل افزایش سطح قند خون، خواب شما را مختل کند. علاوه بر این بعد از غروب آفتاب متابولیسم ما کند می‌شود و هضم کربوهیدرات‌ها برای این سیستم گوارش دشوار است. بنابراین بهتر است مصرف کربوهیدرات را محدود کنید.

میوه‌ها از بزرگ‌ترین منابع ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند. دو وعده میوه تازه در روز می‌تواند سلامت و تناسب اندام شما را حفظ کند. همچنین مصرف میوه می‌تواند به کاهش وزن کمک کرده و به ارگان‌های بدن هم کمک کند تا کارشان را به‌طور موثر انجام دهند و خطر بیماری‌های مزمن را کاهش دهند.

زمان مناسب برای خوردن میوه

به گفته متخصصین بهترین زمان برای میوه‌خوردن صبح زود با معده خالی است. وقتی تقریبا ۱۰ ساعت بعد از روزه‌داری شبانه بیدار می‌شویم، معده ما کاملا خالی است. خوردن غذای سالم در صبح به جذب موثرتر مواد مغذی کمک کرده و متابولیسم را افزایش می‌دهد. به گفته این کارشناس، بعد از صرف وعده‌های غذایی و قبل از خوردن میوه باید حداقل ۳٫۵ تا ۴ ساعت منتظر بمانید. کربوهیدرات‌های ساده بهتر است صبح و قبل و بعد از ورزش مصرف شوند. چربی، پروتئین و کربوهیدرات‌های کمتر پیچیده بهتر است بعد از غروب خورشید مصرف شوند.

میوه‌ها باید به‌تنهایی مصرف شوند

میوه‌ها همیشه باید به‌تنهایی مصرف شوند و نباید آن‌ها را با لبنیات یا سبزیجات ترکیب کنید. مصرف میوه با لبنیات یا سبزیجات می‌تواند منجر به تشکیل سموم در بدن شود. وجود سموم در بدن می‌تواند منجر به بیماری و سایر اختلالات شود.


ت ت
کدخبر: 65141 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین