هرگز پوست این میوه‌ها را دور نریزید!

توصیه می‌شود دور خرید میوه‌های گلخانه‌ای یک خط قرمز بکشید، چرا که این میوه‌ها علاوه‌بر نداشتن طعم مناسب، معمولا حاوی کود و سموم شیمیایی زیادی نیز هستند.

هرگز پوست این میوه‌ها را دور نریزید!
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان؛ مصرف میوه با پوست خواص و ویتامین‌های بیشتری را به بدن ما منتقل می‌کند. در این مطلب می‌خواهیم با میوه‌هایی آشنا شویم، که اگر با پوست سرو کنیم بسیار خواص و فواید بیشتری دارند.

خیار

خیار از جمله میوه‌هایی است که کالری بسیار پایینی دارد و بسیاری از خانم‌ها برای داشتن تناسب اندام این میوه را به عنوان میان‌وعده مصرف می‌کنند، اما متخصصان می‌گویند اگر خیار ارگانیک و بدون سموم شیمیایی باشد، نباید پیش از مصرف آن را پوست بکنید، چرا که پوست این میوه خاصیت کلاژن سازی دارد و مصرف روزانه ۳ تا ۴ عدد خیار علاوه بر رفع چروک‌های سطحی پوست باعث شادابی و شفاف شدن پوست می‌شود.

کیوی

شاید افرادی را سراغ داشته باشید که کیوی را با پوست می‌خورند، اما احتمالا تعداد آن‌ها از انگشتان دست بیشتر نیست. متخصصان تغذیه می‌گویند ترکیبات مفید موجود در این پوست کرک‌دار با انواع باکتری‌های خطرناک مثل استافیلوکوک و ای‌کلای مبارزه می‌کنند و مانع از بروز بسیاری از بیماری‌ها با منشا باکتریایی (مثل سرماخوردگی‌های غیر ویروسی) می‌شوند.

سیب

متخصصان بر این باورند پوست کندن سیب بین ۲۵ تا ۳۰ درصد ارزش غذایی میوه را از بین می‌برد. بنابراین برای کاهش کلسترول بد و فشارخون، پیشگیری از پوکی استخوان و سرطان و کاهش احتمال بروز بیماری‌های قلبی و عروقی از پوست کندن سیب خودداری کنید.

انار

به باور خیلی‌ها انار یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌های پاییزی است. هنگام خوردن این میوه خوشمزه نباید پرده‌های سفید اطراف دانه‌ها را جدا کنیم چرا که این پوسته‌های نازک حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر هستند و در رفع یبوست و مشکلات دستگاه گوارش موثرند و با کنترل اشتهای کاذب باعث کاهش وزن می‌شوند.

نارنگی و پرتقال

پوست پرتقال و نارنگی علاوه بر ویتامینویتامین C، ویتامین‌های گروه B، مواد معدنی، کلسیم، سلنیوم، منگنز و روی حاوی ماده‌ای به نام لیمونین است که تاثیرات مضر اشعه فرابنفش خورشید را خنثی می‌کند. به‌طوری که خوردن یک قاشق چای‌خوری پوست پرتقال در طول هفته چه به‌صورت رنده شده و چه به‌صورت مربا احتمال ابتلا به سرطان پوست را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد.

سیب‌زمینی

پوست سیب‌زمینی محتوی مواد مغذی بیشتری است. پوست سیب‌زمینی بسیار بیش از گوشت آن آهن، کلسیم، پتاسیم، منیزیم، ویتامین ب ۶ و ویتامین ث دارد. از این پس سیب زمینی را با پوست بپزید و مصرف کنید.

بادمجان

این صیفی بنفش رنگ محتوی آنتی‌اکسیدان بسیار قدرتمند «ناسونین» است. این آنتی‌اکسیدان از گسترش سرطان به‌ ویژه در مغز و سایر بخش‌های سیستم عصبی جلوگیری می‌کند. پوست بادمجان همچنین محتوی «اسید کلروژنیک» است. این ترکیب شیمیایی ضمن افزایش خواص آنتی‌اکسیدان و ضد التهابی، تحمل گلوکزی را نیز افزایش می‌دهد.


ت ت
کدخبر: 74813 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین