چرا باید تا میتوانیم گردو بخوریم؟
همه شما از کودکی بارها شنیده اید که می گویند گردو یک خوراکی مفید است که باید صبح ها آن را به همراه نان و پنیر خورد اما چرا تا این حد مهم است
به گزارش منیبان؛ مطمئنا همه ی شما می دانید که گردو یک خوراکی مفید است که بسیار هم مغذی می باشد اما آنچه که شاید بسیاری از شما ندانید این است که گردو سرشار از چربی های سالم، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی می باشد که به کمک آن ها می تواند فواید سلامتی بسیاری را برای شما به همراه بیاورد، اما چگونه؟ در ادامه با ما همراه باشید تا ما به شما چندین مورد از مزایای سلامتی گردو را که همگی توسط علم ثابت شده اند با شما به اشتراک بگذاریم.
1.سرشار از آنتی اکسیدان
مطمئنا اگر صفحه زندگی سالم ما را دنبال کرده باشید می دانید که ما از هر آنچه که حاوی سطح بالایِ آنتی اکسیدان ها باشد استقبال می کنیم چراکه آنتی اکسیدان ها برای سلامتی ما بسیار مهم هستند و حالا خوب است بدانید که گردو نسبت به بسیاری دیگر از آجیل ها فعالیت آنتی اکسیدانی بالاتری دارد و به طور کلی به عنوان یک منبع بسیار عالی از آنتی اکسیدان به حساب می آید که می تواند به مبارزه با آسیب اکسیداتیو در بدن کمک کند، از جمله آسیب ناشی از کلسترول بد LDL، که باعث آترواسکلروز می شود.
2.سرشار از امگا 3
امگا 3 از آن دست مواد ضروری است که بدن ما نمی تواند آن را بسازد و به همین ترتیب هم بسیار مهم است که ما آن را از طریق رژیم غذایی خود تامین نماییم. مطالعات نشان داده اند که مصرف مصرف امگا 3 می تواند خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی را با هر بار مصرف تا 10 درصد کاهش دهد. و آنچه که مهم است این است که گردو یکی از بهترین و غنی ترین منابع چربی امگا 3 گیاهی می باشد.
3.کاهش التهاب
التهاب های درون بدن ریشه بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی، دیابت نوع 2، آلزایمر و سرطان می باشند که در بیشتر مواقع نیز این التهاب ها ناشی از استرس اکسیداتیو هستند اما پلی فنول های موجود در گردو می تواند به مبارزه با استرس اکسیداتیو و التهاب کمک نماید؛ به علاوه منیزیم و اسید آمینه آرژنین موجود در گردو نیز می تواند باعث کاهش التهاب شود.
4.کاهش فشار خون
فشار خون بالا عامل اصلی خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته می باشد. برخی از مطالعات صورت گرفته نشان داده اند که خوردن گردو می تواند در کاهش فشار خون موثر واقع شود. در حقیقت طی این تحقیقات صورت گرفته نشان داده شد که خودرن تنها 28 گرم گردو در روز به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم می تواند به سلامت قلب و بهبود وضعیت فشار خون کمک نماید.
5.عملکرد بهتر مغز
گردو حاوی مواد مغذی است که ممکن است به محافظت از مغز در برابر التهابات آسیبرسان کمک کند و با افزایش سن از عملکرد خوب مغز حمایت کند. مطمئنا شما هم از قدیم الایام تا کنون شنیده اید که می گویند مصرف گردو در صبح به همراه صبحانه می تواند بازدهی و عملکرد مغز شما را بالا ببرد.
6.بهبود چربی خون
همان طور که می دانید افزایش سطح کلسترول و تری گلیسیرید LDL می تواند برای سلامتی بسیار مضر و خطرناک باشد از جمله این که با افزایش خطر بیماری های قلبی مرتبط می باشد؛ اما خوشبختانه مطالعات صورت گرفته نشان داده اند که خوردن منظم گردو می تواند باعث کاهش سطح کلسترول شود.
7.کنترل وزن
اگرچه گردو ها در دسته ی مواد خوراکی پر کالری به حساب می آیند اما تمام کالری آن جذب بدن نمی شود جالب است بدانید که مطالعات صورت گرفته نشان داده اند که مصرف گردو حتا می تواند به کنترل اشتها و کاهش گرسنگی نیز کمک نماید به این ترتیب خوراکی ای مناسب برای کسانی است که به دنبال کنترل و مدیریت وزن سالم خود هستند.
فواید سلامتی گردو چیست؟
خلاصه:
گردو یکی از سالم ترین و مغذی ترین آجیل ها می باشد که فعالیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد به علاوه به طرز قابل توجهی سطح بالاتری از چربی های سالم امگا 3 را نسبت به دیگر آجیل ها ارائه می دهد. به این ترتیب مصرف گردو می تواند به روش های مختلفی سلامت شما را تضمی کند از کاهش التهاب گرفته تا کاهش عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی