خبر خوش از صندوق بازنشستگی برای بازنشستگان آموزش و پرورش

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری جزئیات برنامه‌ها و تسهیلات جدید برای بازنشستگان این صندوق و بازنشستگان آموزش و پرورش را اعلام کرد.

خبر خوش از صندوق بازنشستگی برای بازنشستگان آموزش و پرورش
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با تشریح اقدامات و برنامه‌های سال ۱۴۰۲ به ویژه در حوزه اقتصادی برای بازنشستگان گفت: با سیاست‌گذاری‌های انجام شده و سند راهبردی اقتصادی که هفته آینده به هلدینگ‌ها ابلاغ خواهد شد، آینده روشنی برای صندوق بازنشستگی کشوری قابل پیش‌بینی است.

نعمت‌الله ترکی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری ضمن تبریک فرارسیدن روز معلم به بازنشستگان کشوری به ویژه معلمان پیشکسوت این صندوق افزود: خدمت به بازنشستگان از مهمترین وظایف صندوق بازنشستگی است که جمعیتی حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار بازنشسته را تحت پوشش خود قرار داده که از این جمعیت ۶۰ درصد بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش هستند.

ترکی با بیان اینکه برنامه‌های صندوق را در حوزه خدمت‌رسانی به دو بخش تقسیم‌بندی شده، افزود: حوزه اجتماعی به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی صندوق محسوب می‌شود که در این بخش تامین به موقع حقوق و اجرای قوانین از اهمیت ویژه ای برای ما برخوردار بوده است.

او ادامه داد: در این بخش «پرداخت به موقع حقوق» جزء سیاست‌های اصلی و اولویت‌های صندوق قرار گرفت که خوشبختانه تا به امروز این وعده محقق شده و حقوق بازنشستگان هر ماه در موعد مقرر پرداخت شده است که امیدوارم همچنان نیز تداوم داشته باشد و مشکلی در بحث پرداخت حقوق بازنشستگان نداشته باشیم.

ترکی تصریح کرد: بخش دیگر وظایف صندوق بازنشستگی، حوزه فرهنگی و خدمات رفاهی و خدمات مربوط به حوزه سلامت و درمان و بهداشت بازنشستگان عزیز است که تلاش کردیم در این حوزه گام‌های جدیدی را برداریم.

به گفته او، در حوزه بهداشت، درمان و سلامت بازنشستگان، تا پایان سال ۱۴۰۱ معوقاتی وجود داشت که ارائه خدمات درمانی و سلامت را به بازنشستگان دچار چالش کرده بود؛ بنابراین، تلاش کردیم این مسئله جبران شود و تا پایان سال ۱۴۰۱ مبلغی حدود هشت هزار میلیارد تومان از مطالبات ‌کل مراکز درمانی طرف قرارداد در سراسر کشور تسویه و پرداخت شده است.

او افزود: درحال حاضر هیچ‌گونه بدهی و معوقه‌ای نسبت به مراکز درمانی از سال‌های گذشته و سنوات قبل نداریم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، با اشاره به اینکه در حوزه فرهنگی، چه در بخش خدمات رفاهی و چه در زمینه برنامه‌های ورزشی اقدامات خوبی انجام شده است، گفت: به عنوان نمونه پرداخت تسهیلات ضروری و وام ضروری به بازنشستگان نسبت به سال گذشته تقریباً ۲ برابر شده است که جای قدردانی از بانک عامل دارد.

ترکی ادامه داد: مسائل مربوط به حوزه گردشگری و هتلینگ نیز در حال پیگیری است و در بخش سفرهای سیاحتی و زیارتی برنامه‌ریزی مناسبی در حال انجام است. امسال برنامه داریم تا در همه مراکز استان‌ها مجتمع‌های رفاهی، فرهنگی و ورزشی که متناسب با وضعیت جسمی بازنشستگان باشد، ساخته و راه‌اندازی خواهد شد و منابع بسیار خوبی نیز در این حوزه از محل اموال و املاکی که وجود داشته و امکان تبدیل شدن به ثروت را داشته است، برای این حوزه به کارگیری خواهد شد و در اختیار بازنشستگان قرار خواهد گرفت.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به ناترازی که این صندوق با آن روبرو است، گفت: در حوزه اقتصادی تلاش شده تا برای اولین بار نسبت به تدوین سند راهبردی حوزه اقتصادی اقدام شود که این سند تا هفته آینده آماده شده و به تمامی هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه جهت اجرا ابلاغ خواهد شد.

او ادامه داد: بر اساس این سند راهبردی، شرکت‌هایی که در ذیل صندوق بازنشستگی کشوری فعالیت می‌کنند، در بخش‌های مختلفی از جمله احتساب سود و زیان شرکت ها و محاسبات مربوط به آن و در نتیجه انحلال شرکت‌های زیان‌ده و مجموعه‌هایی که نمی‌توانند انتظاری که صندوق بازنشستگی در بحث تأمین منابع مالی از آن ها دارد را برآورده کنند، برنامه ریزی شده است.

ترکی تصریح کرد: شرکت‌هایی هستند که به صورت موازی فعالیت می‌کنند که بحث ادغام این شرکت‌ها را در دستور کار داریم.

وی با بیان اینکه «بحث سرمایه گذاری و طرح های توسعه در سال‌های گذشته متاسفانه مغفول مانده بود» اظهارداشت: با دستور مقام معظم رهبری درباره تعیین شعار سال و «مهار تورم و رشد تولید» و از آنجایی که دولت و رئیس‌جمهور نیز تاکید داشتند که در سال ۱۴۰۲ تمامی سازمان‌ها و شرکت‌ها و مجموعه‌های اقتصادی حتماً برنامه تحولی داشته باشند، صندوق بازنشستگی نیز این موضوع را سرلوحه برنامه‌های خود قرار داده و طرح‌های سرمایه‌گذاری و توسعه را در بخش‌های مختلف از جمله انرژی، معدن، صنایع غذایی و کشاورزی برنامه‌ریزی کردیم و در دستور کار قرار دادیم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری ادامه داد: امروز باید طرح‌های توسعه و سرمایه‌گذاری و تامین منابع مالی که در راستای سیاست‌های صندوق بازنشستگی است آغاز شود؛ به عنوان نمونه در حوزه پتروشیمی ۹ طرح و پروژه جدید برنامه‌ریزی شده است که در ۲ سفر اخیر ریاست جمهور به عنوان مصوبه سفر تعیین شدند که رقمی حدود چهار میلیارد یورو سرمایه‌گذاری در بخش پترو پالایشگاه و ۲ میلیارد یورو نیز در بخش پتروشیمی سرمایه‌گذاری برای آنها درنظر گرفته شده است.

ترکی همچنین یادآور شد: در حوزه صنایع فولادی و معادن نیز برای اولین بار ۲ طرح بزرگ در استان خوزستان در سفر اخیر ریاست جمهوری کلنگ زده شد که با تأمین منابع ۵۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری انجام می‌شود و تکمیل زنجیره صنعت فولاد که از تولید مواد اولیه آغاز شده و پس فرآوری به خروج محصول می‌انجامد را درپی خواهد داشت و این حوزه به نوعی سامان می‌گیرد.

وی با تاکید بر اینکه «در بخش مواد اولیه و معادن، برای اولین بار بحث اکتشاف معادن سنگ آهن را پیگیری کردیم» گفت: برنامه‌ریزی برای توسعه سرمایه‌گذاری در بحث پتروپالایشگاهی در شهرستان مسجدسلیمان استان خوزستان برنامه‌ریزی شده که امیدواریم در خرداد کلنگ آن به زمین زده شود.

به گفته ترکی، سر جمع بخش‌های سرمایه‌گذاری و توسعه‌ای در برنامه صندوق در حوزه انرژی مثل نفت، پتروشیمی، گاز و نیروگاهی چیزی حدود ۱۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری است که امیدواریم محقق شود.

ترکی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی نیز گفت: کارهای خوبی انجام شده و حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در بیشتر مناطق محروم سراسر کشور انجام دادیم که جزو سیاست‌های کلی صندوق بازنشستگی کشوری بودند و طرح‌هایی را در راستای برنامه‌های راهبردی صندوق اجرایی خواهیم کرد.

او همچنین گفت: در راستای بازدهی اقتصادی بهبود یافته که جزو چشم‌انداز توسعه صندوق بازنشستگی کشوری در نظر گرفته‌ایم، با توجه به تعهد و تضمینی که در راستای اجرای سیاست‌های تدوین شده، مقرر شده است که تا پایان پنج سال بتوانیم ۵۰ درصد از منابع مورد نیاز خود را از محل حوزه‌های اقتصادی تامین کنیم و بتوانیم درآمد پایدار مالی را برای مجموعه بازنشستگان کشوری داشته باشیم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تصریح کرد: در بخش پتروشیمی‌ها ارزش دارایی که لحاظ کرده بودیم تقریبا در حوزه انرژی پورتفوی بورسی ما ۵۰ همت نشان می‌داد که طی این چهار ماهه به نزدیک به ۸۵ همت رسیده است و امیدواریم بتوانیم با این افزایش مشکلی را که در حوزه تامین منابع داشتیم رفع کنیم.

او تاکید کرد: بررسی‌ها نشان داده است که باید از نظام بنگاه‌داری فاصله بگیریم و خداحافظی کنیم و به سمت سهامداری برویم و شرکت هایی که فعالیت غیر بورسی داشتند را به سمت بورسی شدن سوق بدهیم.

ترکی با بیان اینکه «در سال ۱۴۰۲ افزایش حقوق ۲۰درصدی را با توجه به ضوابط بودجه کشور اجرایی کردیم و در فروردین ماه احکام این افراد صادر شد و حقوق آنها را توانستیم با ۲۰ درصد افزایش بپردازیم» گفت: میانگین حقوق از ۹ میلیون و ۴۰۰هزار تومان به حدود ۱۱میلیون و ۳۰۰هزار تومان رسیده که البته رقم ناچیزی است و شرمنده‌ایم ولی تمام تلاش خود را کردیم و آنچه را که در قانون و ضوابط اجرایی بوده تقریباً توانستیم انجام دهیم.

او با اشاره به جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان در سال جاری گفت: در بخش پرداخت حق اولاد تقریبا افزایش ۲ برابری را نسبت به سال ۱۴۰۱ داشتیم و برنامه‌های دیگری که امیدواریم در راستای این سند راهبردی که تدوین کرده‌ایم در همه بخش‌ها بتوانیم پوشش دهیم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اظهار داشت: با توجه به تاکید دولت و ریاست جمهور و دغدغه همیشگی دولت نسبت به بازنشستگان، تاکید ما بر این است که بتوانیم برنامه‌های مان را به صورت تحولی قرار بدهیم و بتوانیم برنامه‌ها را محقق کنیم.


ت ت
کدخبر: 157306 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها