ماجرای انهدام ریزپرنده در تبریز چه بود؟

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال غرب کشور جزئیاتی از حمله ریزپرنده به ذخایر پتروشیمی تبریز و انهدام آن توسط پدافند هوایی شمال غرب کشور بعد از عملیات وعده صادق را تشریح کرد.

ماجرای انهدام ریزپرنده در تبریز چه بود؟

به گزارش منیبان، امیر سرتیپ عباس عظیمی، فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال‌غرب کشور امروز در نشست خبری به مناسبت روز نیروی پدافند هوایی اظهار کرد: پدافند هوایی در عملیات وعده صادق هماهنگی کامل داشت به طوریکه کار پدافند هوایی بعد از عملیات وعده صادق تازه شروع شد و این مجموعه ۱۷ روز در آماده باش کامل بود حتی یک ریزپرنده که قصد نزدیک شدن به ذخایر پتروشیمی تبریز داشت نیز توسط پدافند هوایی شمال‌غرب منهدم شد.

عظیمی اذعان داشت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و در طول هشت سال دفاع مقدس ۳۰ درصد فضای کشور تحت پوشش رادارهای پدافندی که از خارج خریداری شده بود، بودند؛ حتی تعداد رادارهای به تعداد انگشت‌های دست نمی‌رسید، ولی امروز تمام رادارها ساخت ایران هستتد و توانمندی بالاتری نسبت به مشابه خارجی دارند. وی گفت: توانمندی رادارهای جمهوری اسلامی ایران دیگر مثل دوران قبل از انقلاب ضربه‌پذیر نیستند بلکه آنها توانایی شناسایی هواپیمای با سرنشین و بدون سرنشین و رادارگریز را از فرسنگ‌ها دورتر از مرزها دارد. فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال‌غرب کشور بیان داشت: بازسازی تمام رادارهای قدیمی با تکنولوژی روز، ساخت رادارهای جدید مانند آرش و کیهان، مراقب، طراحی و ساخت انواع سامانه شنود الکترونیکی، تقویت امکانات جنگ الکترونیک، طراحی بومی سامانه جدید، ارتقای جایگاه علمی و رشته‌های پدافند هوایی، تولید انبوه نسل جدید سامانه موشکی و توپ‌های ضد هوایی هوشمند، طراحی و تولید سامانه موشکی شاهین، سامانه ارتفاع کم یا زهرا۳، تولید انواع شبیه‌سازهای سلاح موشکی، تولید و استقرار رادار ریز پرنده‌ها، افزایش سایت به بیش از ۷۰۰ نقطه، تقویت شبکه پدافند هوایی تا عمق خلیج فارس، تولید سامانه بردکوتاه و متوسط و بلند، رونمایی از سامانه ناوبر و سامانه موشک، نمونه‌ای از تولیدات صنعت نیروی پدافند هوایی است. وی گفت: ما در تعامل کامل با پدافند هوا و فضا سپاه هستیم و به صورت ۲۴ ساعته مرزها رصد شده و نفوذ هر پرنده بیگانه در هر سطح و مقطعی به فضای کشور را غیرممکن کرده‌ایم.
 
عظیمی گفت: در زمان و مکان مناسب پاسخ صهیونیست‌ها داده خواهد شد و به عبارتی برای پدافند هوایی نیز هیچ وقت صلح و جنگ معنا نداشته و همیشه در آماده‌باش کامل است. فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال‌غرب کشور یادآور شد: در تمام سامانه‌های پدافند هوایی هوش مصنوعی یک معرف اصلی است که در سامانه‌ها اعمال می‌شود.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: به هیچ وجه نفوذ سایبری در سامانه‌های نیروهای مسلح نداشته و نداریم.
 
منبع: همشهری

ت ت
کدخبر: 233446 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها