این سبزی نمی گذارد سرطان بگیرید

اسفناج علاوه بر ویتامین‌ها و مواد معدنی فراوان، آنتی‌اکسیدان‌هایی دارد که با عنوان ضد التهاب عمل کرده و شما را در برابر برخی از بیماری‌ها محافظت می‌کند.

این سبزی نمی گذارد سرطان بگیرید

به گزارش منیبان؛ از بین تمام سبزیجات، اسفناج یکی از همه کاره‌ترین آنهاست. می‌توانید آن را به شکل‌های مختلف مصرف کنید،‌ مثلا آن را در سالاد نوش جان کنید، بخارپز کنید و به عنوان غذای جانبی تفت دهید، آن را به سرخ‌کرده و به سایر مواد غذایی اضافه کنید و حتی آن را در ماست به شکل بورانی بخورید.اسفناج همچنین فواید متعددی برای سلامتی دارد. حاوی ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌هایی است که از بیماری‌های مزمن محافظت و سلامت مغز، قلب و عروق و چشم را تقویت می‌کند. پس می‌توانید به راحتی اسفناج را به وعده‌های غذایی خود اضافه کنید تا این مزایا را به حداکثر برسانید.اسفناج علاوه بر ویتامین‌ها و مواد معدنی فراوان، آنتی‌اکسیدان‌هایی دارد که با عنوان ضد التهاب عمل کرده و شما را در برابر برخی از بیماری‌ها محافظت می‌کند.برخی از آنتی اکسیدان‌های موجود در اسفناج عبارتند از کامفرول، کورستین، میریستین و ایزورامنتین که به عنوان فلاونوئیدها نیز شناخته می‌شوند. فلاونوئیدها ترکیباتی هستند که ممکن است به محافظت از شما در برابر سرطان، و همچنین بیماری‌های قلبی عروقی و التهابی کمک کنند.


ت ت
کدخبر: 146370 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها