ترفندهای برای فریز کردن قارچ بدون آنکه سیاه شود

قارچ خام دارای ویتامین C، A و کاروتن است که ممکن است در اثر پخت ویتامین C آن از بین برود. اما باید این نکته را در نظر داشت که برخی از آلودگی‌های قارچ تنها با پختن آن از بین می‌رود.

ترفندهای برای فریز کردن قارچ بدون آنکه سیاه شود

به گزارش منیبان؛ بسیاری از افراد عقیده دارند با آب پز کردن قارچ ویتامین‌های قارچ از بین خواهد رفت در حالی که قارچ آب‌پز شده نسبت به قارچ خام آنتی اکسیدان بیشتری دارد.

طرز نگهداری از قارچ برای یک هفته

پاکت کاغذی: قارچ‌های شسته‌شده را پاک نموده و پس از قراردادن در یک کیسه کاغذی در فریزر می‌گنجانند. در این روش کیسه کاغذی باعث عبور هوا می‌شود، درنتیجه قارچ‌ها رطوبت نمی‌گیرند و سالم می‌مانند. با این روش تنها می‌توان قارچ را تا یک هفته نگهداری کرد.

چگونه قارچ را فریز کنیم که سیاه نشود؟

حال اگر بخواهید قارچ‌های خوشمزه و تازه را برای مدت طولانی‌تری نگهداری کنید، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید.

جوشاندن در ظرف آبلیمو

یکی از راه‌های نگهداری قارچ خوراکی به مدت طولانی ترکیب آن با آبلیمو است. قارچ‌های برش داده و شسته شده را به قابلمه‌ای که حاوی آب جوش و چند قطره آبلیمو است اضافه کنید. مخلوط را مرتب هم بزنید تا همه قسمت‌های قارچ به خوبی پخته شود. پس از یک دقیقه قارچ را آبکش کنید و در بسته بندی مناسب فریزر قرار دهید.

تفت دادن قارچ

قارچ‌های خرد و خشک شده، در روغن زیتون یا کره به مدت ۳دقیقه تفت دهید. بعد از تفت کوتاه مدت، قارچ‌ها را در ظرفی قرار دهید تا روغن آن‌ها گرفته شود. سپس قارچ‌ها را پس از خنک شدن در ظرف فریزر قرار دهید. مزیت این روش حفظ طعم دلچسب قارچ است. باید دقت شود که هنگامی که قارچ‌های تفت داده شده در ظرفی قرار می‌گیرند، درب ظرف به خوبی بسته شود تا هوا به داخل آن نفوذ نکند. برای خروج هوا از ظرف می‌توان پس از قراردادن قارچ در ظرف، درب آن را کمی به داخل فشار داد تا هوای آن خارج شود.

بخارپز کردن

سبد مخصوص بخارپز را در ظرف آب جوش قرار داده به طوری که آب با قارچ تماس پیدا نکند؛ سپس قارچ‌ها به مدت ۲ دقیقه در داخل سبد قرار می‌گیرند. در مرحله بعد قارچ‌ها با آب سرد آبکشی می‌شوند. بخار آب جوش، قارچ را سفید، نیم پز و تمیز می‌کند. این قارچ‌ها را می‌توان در فریزر نگهداری کرد.

سفید کردن قارچ با آب جوش

در این روش ابتدا قارچ‌های خرده شده و شسته را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار می‌دهید. بعد از ۱۰ دقیقه قارچ‌ها را با آب سرد آبکشی کنید. آبکش را به خوبی تکان دهید و سپس دوباره قارچ‌ها را به مدت ۲ دقیقه در آب جوش بریزید. پس از تکرار چندباره این حرکت، قارچ‌ها را آبکشی کنید. با این روش می‌توان قارچ‌هایی ضدعفونی شده و عاری از لکه و سیاهی به دست آورد. پوست رویی قارچ‌ها در این فرآیند سرد و گرم شدن جدا شده و لایه سفید آن باقی می‌ماند. این قارچ‌ها را در ظرف درب‌داری قرار داده و در فریزر نگهداری ‌کنید. در روش سرد و گرم کردن، قارچ‌ها شکل خمیری نمی‌گیرند.


ت ت
کدخبر: 115889 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها