کاهش دردهای عضلانی با این خوراکیها
فوق تخصص روماتولوژی گفت: اسیدهای چرب امگا ۳ یکی از مهمترین عوامل تغذیهای هستند که موجب کاهش دردهای عضلانی موثر می شوند. این ماده در ماهیهای چرب مانند ماهی سالمون، گردو، روغن کلزا یا کانولا وجود دارد.
به گزارش منیبان؛ عبدالرحمان رستمیان، فوق تخصص روماتولوژی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه ضربان گفت:وقتی سن بالاتر میرود، غضروف مفصلی در انجام وظایف مشکل پیدا میکند، زیرا در این هنگام غضروفها نازک تر شده و تحلیل میروند، سلولهای داخل غضروف نیز با افزایش سن، عملکرد اصلی خود را از دست میدهند و پیر میشوند.غذاهایی که دردهای عضلانی را کاهش می دهد.
او افزود: افزایش سن و نقش ژنتیک از مهمترین دلایل بروز آرتروز است.
رستمیان تغذیه را از دیگر عوامل تاثیرگذار در بروز آرتروز، دانست و گفت: با توجه به اینکه در این بیماری، التهاب در بدن افزایش پیدا میکند، تغذیه میتواند نقش مؤثری در کاهش التهاب مفاصل داشته باشد.
او گفت: یکی از مهمترین عوامل تغذیهای که در کاهش دردهای عضلانی موثر است، اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. این ماده در ماهیهای چرب مانند ماهی سالمون و ساردین وجود دارد. گردو نیز از میزان امگا۳ خوبی برخوردار است، پس از این دو ماده، روغن کلزا یا کانولا حاوی مقداری امگا ۳ است.