نوشیدنی‌های انرژی زای عالی برای مقابله با آلرژی فصلی

کسانی که آلرژی فصلی دارند با فرا رسیدن فصل بهار برای یک مبارزه آماده می‌شوند: مبارزه برای حفظ کیفیت زندگی. علائم آلرژی می‌توانند ما را در ساعات کار، خواب و تفریح با مشکلات جدی روبه‌رو کنند.

نوشیدنی‌های انرژی زای عالی برای مقابله با آلرژی فصلی

به گزارش منیبان؛ افرادی که با شروع بهار و گرده‌افشانی برخی درختان و گیاهان دچار حساسیت‌های فصلی می‌شوند می‌توانند با اصلاح رژیم غذایی و مصرف نوشیدنی‌هایی همچون ماءالشعیر و برخی عرقیات بهاره از بروز یا تشدید علائم حساسیت‌های بهاری جلوگیری کنند.

ماءالشعیر، راهکار مقابله با آلرژی فصلی

افراد برای پیشگیری از ابتلا به حساسیت‌های بهاری می‌توانند به ‌مدت ۳ روز از ماءالشعیر طبی استفاده کنند و پس از آن تا چند روز از سبزی‌های پخته‌شده و بدون ادویه به‌جای وعده غذایی استفاده کنند.

عرقیات گیاهی موثر در مقابله با آلرژی بهاری

نوشیدن عرقیات گیاهی به‌ویژه، عرق گیاهان بهاره مانند:

    شاتره

    کاسنی

    خرفه

در پیشگیری از ابتلا به حساسیت‌ها و آلرژی‌های فصلی توصیه‌شده است.

پاکسازی کبد و بدن

یکی دیگر از راه‌های پیشگیری از حساسیت فصلی، جوش‌ها و دمل‌های پوستی، رعایت رژیم‌های پاکسازی است که به سبک شدن بدن و استراحت کبد و خروج مواد زائد و سموم کمک می‌کند.

عرقیات پاکسازی کننده بدن

نکات تغذیه‌ای برای پاکسازی بدن

    گنجاندن کاهو سکنجبین، سمنو و آش‌های ساده کم‌گوشت با چاشنی ترش در وعده‌های غذایی

    خوردن سوپ‌جو و پلو گشنیز با جوجه

    استفاده از نوشیدنی‌های خنک مانند شربت ریواس، شربت عناب، شربت نارنج، لیمو و به

    کنار گذاشتن غذاهای چرب و سرخ‌کردنی

    کاهش مصرف خوراکی‌های تلخ، تند و شور

    کم کردن مصرف خوراکی‌هایی با مزاج گرم، مانند: آجیل شور، گردو و دیگر مغزها

    پرهیز از مصرف نوشیدنی‌های گرمی‌بخش یا بسیار تری‌بخش مانند شربت‌های بسیار شیرین و غیره

روش تهیه:

۵۰گرم جوی پوست‌کنده را با چهار لیوان (یک لیتر) آب، آن‌قدر بجوشانید تا جوها کاملا پخته و شکفته شوند. تا قبل از سرد شدن کامل، آن را صاف کنید و در جای خنک قرار دهید. این ماءالشعیر تا دو روز در یخچال قابل نگهداری است.

کسانی که معده سرد و یا تر دارند، یا با نوشیدن ماءالشعیر دچار ضعف شدید یا سردرد می‌شوند، بهتر است در هر لیوان آن، یک قاشق مرباخوری عسل حل کنند و سپس آن را بنوشند و توصیه می‌شود در زمان مصرف، ماءالشعیر را خوب تکان دهید و سپس میل کنید.

ماءالشعیر در برخی افراد مستعد، مشکلات گوارشی ایجاد می‌کند و از این رو اگر با افزودن عسل هم دچار مشکلات گوارشی همچون نفخ شدید، می‌توانید در چند دقیقه آخر آماده شدن ماءالشعیر، کمی چوب دارچین به آن بیفزایید.


ت ت
کدخبر: 75717 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها